Search
Close this search box.

Изложба „Седумте архангели“ од Стефан Малбашиќ

ikona2019
ikona2019Изложба „Седумте архангели“ од Стефан Малбашиќ
отворање на 12.12.2019 – 19.30 часот во изложбен салон 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања