Search
Close this search box.

Изложби мај

278201899 4940931899332431 3295943080791246149 n

278201899 4940931899332431 3295943080791246149 n

280539422 1225607358247420 8507745351470174091 n

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања