Search
Close this search box.

КАЈМАК

KAJMAK Poster za online
КАЈМАК
KAJMAK Poster za online
ПРОЕКЦИИ НА ФИЛМОТ  ВО КИНО МИС СТОН
САБОТА 26.11.2022 – 19.30 ч.
ВЛЕЗНИЦИ НА БИЛЕТАРНИЦАТА ОД КИНО МИС СТОН.
ПЕТОК И САБОТА ОД 10 ДО 12 И ОД 17.30 ДО 19.30 ч. 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања