Search
Close this search box.

КИНО МИС СТОН И ВАРДАР ФИЛМ ПРИКАЖУВААТ РЕВИЈА НА МАКЕДОНСКИ ФИЛМСКИ КЛАСИЦИ

КИНО МИС СТОН И ВАРДАР ФИЛМ ПРИКАЖУВААТ РЕВИЈА НА МАКЕДОНСКИ ФИЛМСКИ КЛАСИЦИ
18.11.-20.11.2015
СРЕДА – 18.11. – 20.00 ЧАСОТ
 – ,,ТЕТОВИРАЊЕ,,-

ЧЕТВРТОК – 19.11.- 
18.00 ЧАСОТ – ,, ПЛАНИНАТА НА ГНЕВОТ,,
20.00 ЧАСОТ – ,, СРЕЌНА НОВА 49,,

ПЕТОК – 20.11. –
 18.00ЧАСОТ – ,, ХАЈ ФАЈ,,
20.00 ЧАСОТ – ,, ТРИ АНИ,,
ВЛЕЗНИЦИ 50 ДЕНАРИ
НА БИЛЕТАРНИЦАТА ОД КИНО МИС СТОН
 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања