Search
Close this search box.

kONCERTI

58377174 10213740568170466 5195526177380368384 n

58377174 10213740568170466 5195526177380368384 n

61117673 10217060119112386 7125871276920406016 n

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања