Search
Close this search box.

Почитувани, закажаните активности (концерти – претстави..)

Почитувани,
закажаните активности (концерти – претстави..)  во Центарот и претстави во Театарот во периодот од  2.03. – 24.03.2020 се откажуваат, заради препораките на Владата за одложување на јавни собири и настани.

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања