Search
Close this search box.

КУБАНСКА ВЕЧЕР

KUBANSKA-VECER

Несекојдневно музичко доживување за првпат во Прилеп

Кубанска вечер

 

KUBANSKA-VECER
5.9.2018 – 20.00 часот – голема сала
Влезници по цена од 200 денари на билетарницата од ЦК„Марко Цепенков“ од 11 до 13 и од 18 до 20 часот.
Повелете на убав музички настан

 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања