Search
Close this search box.

Лажговци – Театар „Војдан Чернодрински“

Lazgovci plakat mala rezolucija
Театар „Војдан Чернодрински“
27.02.2020 – 19.30 ч.
Влезници на 076 442 378
Lazgovci plakat mala rezolucija

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања