Search
Close this search box.

Move the beat with actors & the Hounds

Move the beat with actors & the Hounds

екслузивна вечер за јубилејот 70 години театар „Војдан Чернодрински“
18.2.2020
Еве дел од атмосферата на сцената

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања