Search
Close this search box.

nedelen teatar

РЕПЕРТОАР ЗА ПРЕТСТАВИ НА ТЕАТАРОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ – ПРИЛЕП 

ДЕН МЕСЕЦ ЧАС ПРЕТСТАВА

11.12.2019 СРЕДА

18.00Ч.

ПИРЕЈ

12.12.2019 ЧЕТВРТОК

18.00 Ч.

ПИРЕЈ

13.12.2019 ПЕТОК

18.00 Ч

НИШТО БЕЗ ТРИФОЛИО

14.12.2019 САБОТА

19.30 Ч.

ГЛЕМБАЕВИ

15.12.2019 НЕДЕЛА

12.00Ч.

ПРИКАЗНИ ЗА ВЕТРОТ И МЕСЕЧИНАТА претстава за деца

Влезници на 076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања