Search
Close this search box.

nedelen

РЕПЕРТОАР ЗА ПРЕТСТАВИ НА ТЕАТАРОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ – ПРИЛЕП 

ДЕН                                                   ЧАС                     ПРЕТСТАВА

20.12.2019   ПЕТОК

19.30 Ч.

ГЛЕМБАЕВИ

21.12.2019   САБОТА

19.30 Ч.

ГЛЕМБАЕВИ

22.12.2019   НЕДЕЛА

12.00 Ч.

БАСНИ претстава за деца

ВЛЕЗНИЦИ НА 076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања