Search
Close this search box.

Поддржани проекти од Министерството за култура сo Годишната програма за 2022 г.

Поддржани проекти од Министерството за култура сo Годишната програма за 2022 г.

проектите може да се видат на следниот линк

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања