Search
Close this search box.

Одгласи за претставата „Љубовни пози на историјата“ од Горан Стефановски, во режија на Наташа Поплавска на фестивалот во Никшиќ

Одгласи за претставата „Љубовни пози на историјата“ од Горан Стефановски, во режија на Наташа Поплавска на фестивалот во Никшиќ

линк:

http://www.vijesti.me/caffe/medunarodni-festival-glumca-niksic-2018-omaz-goranu-stefanovskom-1014620

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања