Search
Close this search box.

ПЕПЕЛАШКА

pepelaska plakat2022
ПЕПЕЛАШКА
премиера на 24.09.2022 – 12.00ч.
влезници во Тобако плус кај Саат кулата

pepelaska plakat2022

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања