Search
Close this search box.

Претстава „Аудиција“ Театар „Војдан Чернодрински“ Петок 12.04.2024 – 20.00 ч.

Театар „Војдан Чернодрински“
петок, 12.04. 2024 – 20.00 ч.
„АУДИЦИЈА“
Влезници на тел.076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања