Search
Close this search box.

Прилепско културно лето

img200
Прилепско културно лето
img200
Четврток / 25 јули – 20.00 часот/ – кино Мис Стон
Концерт на КУД „Пензионер“
гости 
ПГ при ЗП Карпош,
ПГ при ЗП Кичево
КУД „Преродба“

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања