Search
Close this search box.

Решение за мирување на започната постапка за вработување на уметници на определно време

Решение за мирување на започната постапка за вработување на уметници на определно време.

јавен оглас број 01/2024

линк до решение

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за Новости



Бидете секогаш во тек со новите случувања