Search
Close this search box.

РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМ

РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМ

Од Вторник – 5 Ноември, па во Среда 6.11, Четврток 7.11. , Петок 8.11 и Сабота 9.11 во СЦЕНА 105 од 20 часот во Центарот за култура РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМ во соработка со Филмски фонд на Македонија.
Влез бесплатен.
Ќе се прикажуваат филмовите – Палата бр.6, Град Зеро, Љубов во СССР, Отрови и Ние од Џезот сите во режија на Карен Шахназаров.
Повелете!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања