Search
Close this search box.

Се извинуваме, многу се извинуваме

plakat Se izvinuvame

plakat Se izvinuvame

Центарот за култура „Марко Цепенков“ со задоволство го најавува гостувањето на Неда Арнериќ и Феџа Стојановиќ на 15 март со претставата Се извинуваме, многу се извинуваме„ во режија на Ерол Кадиќ.

Следните денови со повеќе детали.

 Следете не на нашата ФБ страница Nuck Markocepenkov (Нуцк Марко Цепенков) 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања