Search
Close this search box.

СОБА СО ПИЈАНО

СОБА СО ПИЈАНО

Од 14ти до 19ти Октомври 2013 година во 20.00 часот. Влезници од 50 денари на билетарницата од 18.00 до 20.00 часот. 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања