Search
Close this search box.

„СТАПИЦА ЗА ГЛУВЦИ“ Театар „Војдан Чернодрински“ Петок, 01.03.2024 – 19.30 ч.

Театар „Војдан Чернодрински“

Петок, 01.03.2024 – 19.30 ч.

„СТАПИЦА ЗА ГЛУВЦИ“

Режија Борис Василески

 ***********************************

Влезници на тел.076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за Новости



Бидете секогаш во тек со новите случувања