Search
Close this search box.

Стапица за глувци

Најновата претстава
“Стапица за глувци”,
режија Борис Василески,
во театарот “Војдан Чернодрински”
петок 9.02.2024 – 19.30ч.
сабота 10.02.2024 – 19.30ч.
*****************************
Влезници на тел.076 442 378.
Ве очекуваме!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за Новости



Бидете секогаш во тек со новите случувања