Search
Close this search box.

Стендап „Широк дијафазон“ со Сашко Коцев

Најновиот степдап на Сашко Коцев на 20 декември 2023 од 19.30 ч.во големата сала од Центарот.
Влезници на билетарницата од Центарот понеделник, вторник и среда од 10 до 12 часот и од 17 до 19.00 часот

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања