Search
Close this search box.

ПРОЕКЦИИ НА ФИЛМОТ ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ СЕКОЈ ДЕН ОД 20.00 ЧАСОТ

ПРОЕКЦИИ НА ФИЛМОТ ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ СЕКОЈ ДЕН ОД 20.00 ЧАСОТ

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања