Search
Close this search box.

Вечер посветена на Атанас Бадев со предбожикен рецитал

28.12.2015 – понеделник – 19.00 часот кино Мис Стон Вечер посветена на Атанас Бадев со предбожикен рецитал настапува хорот при црквата Св. Петка Повелете!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања