Search
Close this search box.

ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ

2021-222
ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ
ГОЛЕМА САЛА 
17.06.2021 – 20.00 Ч. 
ВЛЕЗ САМО СО ВЛЕЗНИЦИ, КОИ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОДИГНЕТЕ НА БИЛЕТАРНИЦАТА ОД ЦЕНТАРОТ
2021-222

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања