Search
Close this search box.

ВРБА

Vrba Poster B1-11

Vrba Poster B1-11

Филмот „ВРБА“ по светската премиера во Рим и кај нас….
голема сала
Понеделник 4.11.2019 – 19.00 часот
Вторник 5.11.2019 – 19.00 часот

Среда 6.11.2019 – 19.00 часот
Влезниците за филмот по цена од 100 денари ќе се продаваат на билетарницата од Цепенков
Петок од 9 до 12 и од 18 до 20 часот
Понеделник од 9 до 12 и од 17 до 19 часот
Вторник од 9 до 12 часот и од 17 до 19 часот

Ве очекуваме!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања