Search
Close this search box.

Звуците на Нова година со Биби и Боби во кино Мис Стон

Новогодишна дружба со Биби и Боби петок 22.декември. 2023 – -19.00 ч.
Влезници по цена од 100 денари четврток и петок од 10 до 12.00 часот на билетарницата од киното Мис Стон

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања