Search
Close this search box.

Претстава „АУДИЦИЈА“ од Александар Галин, во режија на Владимир Милчин

Театар „Војдан Чернодрински“
„АУДИЦИЈА“ од Александар Галин, во режија на Владимир Милчин
FUN 0679jpghh
премиера сабота 20.05.2023 – 20.ч

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања