Search
Close this search box.

Проекција на филмот „М“

16.11.2023 Четврток 19:30 ч. Кино Мис Стон
влезници среда и четврток од 10 до 13 часот и два часа пред проекцијата на филмот.

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања