Search
Close this search box.

НЕШТО СЛАТКО

Кино МИС СТОН 25 и 26.09.2023 -20.00ч.

Влезниците за филмот се пуштени во продажба на билетарницата од Центарот од 10 до 13 и од 17 до 20.00ч.
Четврток и петок

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања