Search
Close this search box.

ОСТРОВОТ НА ЦРНИОТ ГУСАР

КИНО – МИС СТОН – РЕПЕРТОАР

Секоја Недела, почнувајќи од Недела 17.11.2013 со почеток од 11.00 часот на репертоарот на Киното Мис Стон ќе има проекции на детски филмови. 

Првата средба е со филмот ОСТРОВОТ НА ЦРНИОТ ГУСАР (со превод).

Цена на влезниците 30 денари.

Повелете израдувајте ги вашите најмили!

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања