Search
Close this search box.

ПРЕЕКСПОНИРАНО

Plakat preeksponirano
четврток 4 мај 2023 – 20.00 ч.
Plakat preeksponirano
Влезници на билетарницата од киното два часа пред почетокот на проекцијата на филмот

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања