Search
Close this search box.

Премиера на филмот „Некрстени денови“ , режија Иво Трајков

Премиера на филмот „Некрстени денови“ , режија Иво Трајков

Понеделник 19.06.2023 – 20.00ч. кино МИС СТОН
Влезници на билетарницата од киното од 10 до 12 и од 18 до 20.00 ч.

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања