Search
Close this search box.

Проекции на филмот „Медена земја“

Medena Zemja FB Cover Prilep 1
Medena Zemja FB Cover Prilep 1
Проекции на филмот „Медена земја“
Кино Мис Стон
17,18,19 и 20.10.2019 – 20.00ч.
Резервации на влезници на 048/425 – 520 л. 14

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања