Search
Close this search box.

Изложба на слики „Визии од детството“ од Горан Боев

Izlozba Boev
Изложба на слики „Визии од детството“ од Горан Боев
Ликовна галерија на НУЦК „Марко Цепенков“ 
петок 17.07.2020 – 19.30 часот
Izlozba Boev
влез според протоколи за заштита од корона вирус

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања