Search
Close this search box.

„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

Plakat resize
Plakat resize
Сабота  02.03.2019 – 19.30 ч. во театар „Војдан Чернодрински“ гледајте ја „Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

Весела комедија која со својата динамика и кохерентна структура носи силен пулс на современоста

Влезници на билетарницата од театарот четврток,   петок и сабота од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата.

Резервации  на тел. 076 442 378

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за Новости



Бидете секогаш во тек со новите случувања