Search
Close this search box.

ПРАВИЛНИЦИ И ОРГАНОГРАМ

ПРАВИЛНИЦИ И ОРГАНОГРАМ

СТАТУТ на НУ Центар за култура „Марко Цепенков“ – Прилеп ЛИНК


 

ПРАВИЛНИК за систематизација на работните места во НУ Центар за култура „Марко Цепенков“ – Прилеп ЛИНК


 

ОРГАНОГРАМ на внатрешната организација на НУ Центар за култура „Марко Цепенков“ – Прилеп ЛИНК


 

ПРАВИЛНИК за внатрешна организација во НУ Центар за култура „Марко Цепенков“ – Прилеп ЛИНК


 

ЗА НАС

Националната Установа Центар за Култура “Марко Цепенков“ Прилеп цели 40 – ет години го создава, чува и негува богатото културно наследство, вткаено во сопствениот подем, во растот на градот кој неуморно покажува и докажува дека раѓа и одгледува писатели, сликари, актери, музичари, слободоумни луѓе со визија.

Повеќе Артикли..

Зачленете се за НовостиБидете секогаш во тек со новите случувања