Search
Close this search box.

Сценско Музичка Дејност

MDS

МДС со нова претстава

  МДС со нова претстава „Ај не туку ми се шетај гола” од Жорж Фејдо, во режија на Александар Дамчески и Христијан Тодороски, е новата

Повеќе ...
Зодијак

Танц спектакл со стотина учесници

Танц спектакл со стотина учесници Со целовечерен концерт танц студиото Зодијак го одбележ интернационалниот ден на танцот 29 април 2016. Стотина танчери на најразлична возраст

Повеќе ...
Зодијак

15 години танц студио Зодијак

15 години танц студио Зодијак Танц студиото Зодијак при ЦК,,Марко Цепенков,,, со целовечерен годишен концерт, на 29 април го одбележи својот петнаесетти роденден. На овој

Повеќе ...
Октет Прилеп

Аплаузи за Октетот Прилеп во Охрид

Аплаузи за Октетот Прилеп во Охрид Октетот “Прилеп” учествуваше на 25 традиционални “Охридски староградски песни” на кои се претстави со дел од богатиот репертоар на

Повеќе ...