Печати

pinokioТЕАТАР „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

Театарот „Војдан Чернодрински„ на 03.02.2019 јануари (недела) во 12.00 часот ви ја прикажува фантастичната претстава за деца, „Авантурите на Пинокио“
Влезете во светот на Пинокио, запознајте ги ликовите и дозволете им да ве одведат во една незаборавна авантура
Драги дечиња, Пинокио ве очекува!

Резервации на 076 442 378

IMG 5135

IMG 5186