Печати

ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2019

Настани до крајот на август

22.08. – фоаје – 20.00 часот

Концерт на гитара на Марко Цветковски

23.08.2019 – фоаје – 20.00 часот

Концерт на дуо пијано Билјана Димовска и Татјана Божиновскаs

29.08.2-2109 - 20.00 часот
КУД „Дримкол“ „Со песни и ора до височините“

30.08.2019 – фоаје – 20.00 часот

Концерт на „ТРИО ДОЛЧЕ“